prijava ili Stvorite novi račun

Vjenčana trgovina

Uvjeti korištenja

OPĆI UVJETI
Opći uvjeti poslovanja Moje Vjenčanje d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na temelju preporuke i međunarodnih kodova za e-poslovanje.
Sa internet trgovinom www.weddingshop.hr ("on-line dućan") upravlja Moje Vjenčanje d.o.o. kao davatelj usluga e-poslovanja (u daljnjem tekstu "usluga"). Kod registracije u on-line trgovini, posjetitelj dobije korisničko ime, koj je povezano s e-mail adresom i lozinkom. Korisničko ime i lozinku nedvosmisleno definiraju i povezuju unos podataka. Registracijom, posjetitelj postaje korisnik i ima pravo na kupnju.
Opći uvjeti poslovanja online trgovine, korisnik prava i poslovni odnos između dobavljača i kupaca.

DOSTUPNOST INFORMACIJA
Ponuđač se obvezuje kupcu uvijek osigurati slijedeće informacije:
- korporativni identitet (ime i mjesto obavljanja poslovne djelatnosti, broj registra),
- kontakt podatke koji omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon),
- osnovne karakteristike proizvoda ili usluge (uključujući i poslije-prodajne usluge i jamstva),
- dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili uslugu koja se nudi na internet trgovini trebao bi biti dostupan u razumnom roku),
- uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način rada, mjesto i datum isporuke),
- Sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno definirane i dodatni troškovi moraju biti prikazani,ili već uključuju poreze i troškove prijevoza,
- način plaćanja i dostave,
- vrijeme valjanosti ponude,
- razdoblje unutar kojeg je moguće odustati od ugovora i uvjeti za povlačenje, i koliko kupca dođe vračanje proizvoda,
- pojašnjenje procesa o pritužbi uključujući pojedinosti o kontakt osobi ili odjelu za kontakte s kupcima.

PONUDA PROIZVODA
Zbog poslovanja putem interneta, ponuda online trgovine ažurira se u mijenja često i brzo.
Cijene su prikazane kao redovne cijene i cijene online. Redovne cijene općenito su prodajne cijene proizvođača ili uvoznika, odnosno cijene koje oblikuje sam ponuđač.
U slučaju svih tiskanih proizvoda (pozivnica za vjenčanje, vjenčane zahvalnice, pozivnice za krštenje, pozivnice za obljetnice, zahvalnice za rođeno dijete, vjenčani meni i sjedeći red), osim za kupnju potrebno je ispuniti poseban obrazac u kojem odlučujete o boji, dizajnu, fontu i napišete željeni tekst. U roku od tri radna dana na Vaš mail stiže primjer kako biste pregledali tekst (u PDF formatu). Boja je simbolična. Postoji odstupanja u boji u odnosu na papir. Cijena uključuje jedan ispravak. Rok isporuke je 10 radnih dana od posljednje potvrde.

NAČINI PLAĆANJA
Usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

debitne kartice - MasterCard I Visa 
kroz transakcijski račun (putem predračuna)
Ponuđač je kupcu obvezan izdati račun.

Narudžbenica je u elektronskom obliku spremljena na poslužitelju davatelja usluga.

CIJENE
Internet cijena se odnosi na sve članove online trgovine. Član postaje svatko s registracijom u internet trgovinu. Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito napisano drugačije.
Cijene su važeće u vrijeme ispunjavanja narudžbenice i imaju unaprijed određenu vrijednost. Cijene vrijede u slučaju plaćanja putem navedenih metoda plaćanja pod uvjetima gore.
Unatoč naporima da se ažuriraju točni podaci, može se dogoditi da su informacije o cijeni netočne. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena rada promijenila tijekom obrade naloga, korisnicima će biti omogućeno ukidanje kupnje. Također će kupcima biti ponuđeno rješenje, koji će ići na obostrano zadovoljstvo.
Ugovor o kupnji između davatelja i kupca je sklopljen u u trenutku kada davatelj potvrdi narudžbu (kupac prima e-poštu o statusu Reda potvrđena). Od tog trenutka, sve cijene i ostale uvjete su fiksne i primjenjuju se na davatelja usluga, kao i potrošača.

DEBITNE I KREDITNE KARTICE
U slučaju plaćanja putem debitne ili kreditne kartice uvijeti su sljedeći:
- obveznik (podaci u profilu ) mora biti ista osoba ili firma koja je vlasnik kartice,
- nakon izdavanja narudžbe ne može mijenjati sadržaj narudžbe ili konačni iznos ugovora, osim u posebnim slučajevima, koje odredi davatelj usluge.

POGREŠKA, ZAMJENE I POVRAT PROIZVODA
Potrošač u tom poglavlju je kupac (fizička osoba) koji stječe ili koristiti proizvode za druge svrhe izvan svoje trgovine ili djelatnosti. U nastavku "kupac" potrošać.
Zbog svoje prirode proizvoda, naručenih putem portal www.weddingshop.hr, nemaju pravu za naknadu u skladu s zakonom o zaščiti potrošača. Ova se odredba ne primjenjuje u slučaju pogreške ili pogrešne isporuke robe.
Ako se isporučeni proizvod razlikuje od naručenog proizvoda , kupac ili potrošač vraća proizvod, a davatelj će ih u najkraćem roku zamjeniti i poslati. Usluga također obuhvaća troškove vraćanja isporučene robe. Prvobitno isporučene proizvode može se vratiti samo neotvorene u originalnom pakiranju.
Ako isporučeni proizvodi ne zadovoljavaju specifikacija naručenih proizvoda (isporuka neispravnog proizvoda), kupac mora obavijestiti davatelja usluga u roku od osam dana od dana primitka proizvoda. Ako se pogreška kroz normalne postupke pregleda nije primijetila (skriveni nedostaci), kupac mora obavijestio Moje Vjenčanje d.o.o. u roku od osam dana od dana pošiljke, inače gubi to pravo. Moje Vjenčanje d.o.o. nije odgovoran za pogreške, koje se javljaju šest mjeseci nakon što je proizvod izručen.
Moje Vjenčanje d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakve greške u sadržaju originalno zatvorenog proizvoda.
Potrošač ili kupac mora obavijest o pogrešci i tvrtki Moje Vjenčanje d.o.o. omogućiti da pregleda proizvod.
Potrošač ili kupac koji je pravovremeno obavjestio pogrešci, ima pravo dvije godine od obavijest o nevaljanosti proizvoda zahtijevati da:
- eliminira nedostatak na proizvodu ili
- povrat uplaćenog iznosa u odnosu na pogrešku ili
- neispravan proizvod zamijenit novim proizvodom ili vratiti plaćen proizvod.

U svakom slučaju, potrošač ili kupac ima pravo tražiti povrat sredstava od štete posebice nevračanje materijalnih troškova, zamjena proizvoda, rad, prijenos i prijevoz proizvoda koji proizlaze iz izvršavanja svojih obveza iz prethodnog stavka.

Povrat proizvoda nije moguč ako su naručene tiskanice ili personalizirani proizvodi (reveri i konfeti).

GARANCIJA
Proizvodi imaju garanciju, ako je tako navedeno na jamstvu ili računu. Garancija vrijedi po uputama na garancijskom listu, te uz predočenje računa. Uvjeti jamstva su navedeni na garancijskom listu ili na računu.
Informacije o jamstvu nalaze se na stranici proizvoda. Ako nema informacije o jamstvu, proizvod nema jamstva ili potraživanje nije trenutno poznato. U tom slučaju, kupac može kontaktirati ponuđača koji će osigurati pravovremene informacije.

DOSTAVA
Proizvodi naručeni do 13:00 sati će biti poslani u roku od 7 radna dana nakon ispunjavanja narudžbenice (suskladno odredbama o isporuci, u slučaju da je roba na zalihi). U slučaju svih tiskanih proizvoda dobavljač zadržava pravo na isporuku proizvoda u roku od deset radnih dana od primitka narudžbenice. Kupac dobiva tekst na mail radi provjere.
Ako dobavljač nije mogućnosti ispuniti svoje obveze, jer roba nije dostupna, obavijestiti će o tome kupca. Naručeni proizvodi će biti isporučen ovisno o izboru kupca. Troškove dostave se računaju po cjeniku dostave.
V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Isporuka će biti izvršena na adresu koju je korisnik naznačeno u registraciji ili narudžbenicu. U slučaju da u vrijeme isporuke nitko nije na adresi, dostavljač će ostaviti obavijest o dolasku pošiljke.

SIGURNOST
Vlasnik online trgovine je:

Vidi d.o.o.
Dolenjska cesta 148
1000 Ljubljana

T: 098 964 48 34

Moje Vjenčanje d.o.o. se obvezuje zaštiti Vašu privatnost i razvija tehnologiju kojom će omogućiti sigurnije online iskustvo. Ova Izjava o privatnosti odnosi se na on line trgovinu Moje Vjenčanje d.o.o. Za korištenja online trgovine suglasni ste s načinom upotrebe podataka opisanih u ovoj izjavi.

PRISTANAK
Registracijom na on-line dućan slažete se da je tvrtka prikuplja informacije na način i za namjene opisane u ovoj izjavi.
00386 41 399 953