prijava ili Stvorite novi račun

Vjenčana trgovina

Korištenje osobnih podataka i pravila o privatnosti

Uporaba osobnih podataka
Moje vjenčanje d.o.o. prikuplja podatke o online trgovini kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje online trgovine i pružanje potrebne usluge. Moje vjenčanje d.o.o. može koristiti vaše podatke za sljedeće namjene:
- unutarnje istraživanje tržišta
- obaviještavanje kupaca o kretanjima u online trgovini
- informiranje kupaca o novim kretanjima koji utječu na Vaše proizvode ili usluge koje nudi Moje vjenčanje d.o.o.

Pravila o privatnosti
Internet trgovina se obvezuje zaštiti vaše osobne podatake u skladu s zakonom o zaštiti osobnih podataka. Vaši podaci će se koristiti samo za interne potrebe poduzeća Moje Vjenčanje d.o.o. i neće biti dan na uvid trećim osobama.
Dobavljač se obvezuje trajno zaštiti sve Vaše osobne korisničke podatke. Dobavljač će koristiti osobne podatke isključivo za ispunjenje narudžbenice (slanje informativnog materijala, ponude, fakture) i druge potrebne komunikacije. Korisnički podaci ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Radi zaštite osobnih podataka također je odgovoran korisnik na način da se osigura sigurnosno korisničko ime i lozinka.

Korištenje kolačića
Kolačići su tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu za učitavanje web server. Kolačići ne sadrže nikakve podatke koji bi mogli odrediti identitet. Pomoću kolačića server zna da ste se vratili u dućan.
Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Ako ih želite ili ne želite spremiti i želite biti obavješteni da ste prijavljeni,možete podesiti postavke preglednika.
00386 41 399 953