Košarica za kupovinu
0 stavki u košarici
Ukupno: 0,00 kn
U košarico

Uvjeti korištenjaOpći uvjeti

Opći uvjeti poslovanja Moje Vjenčanje d.o.o. sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, na temelju preporuke i međunarodnih kodova za e-poslovanje.
Sa internet trgovinom www.weddingshop.hr ("on-line dućan") upravlja Moje Vjenčanje d.o.o. kao davatelj usluga e-poslovanja (u daljnjem tekstu "usluga"). Kod registracije u on-line trgovini, posjetitelj dobije korisničko ime, koj je povezano s e-mail adresom i lozinkom. Korisničko ime i lozinku nedvosmisleno definiraju i povezuju unos podataka. Registracijom, posjetitelj postaje korisnik i ima pravo na kupnju.
Opći uvjeti poslovanja online trgovine, korisnik prava i poslovni odnos između dobavljača i kupaca.


Pristup informacijama

 • Ponuđač se obvezuje kupcu uvijek osigurati slijedeće informacije:
 • korporativni identitet (ime i mjesto obavljanja poslovne djelatnosti, broj registra),
 • kontakt podatke koji omogućuju brzu i učinkovitu komunikaciju (e-mail, telefon),
 • osnovne karakteristike proizvoda ili usluge (uključujući i poslije-prodajne usluge i jamstva),
 • dostupnost proizvoda (svaki proizvod ili uslugu koja se nudi na internet trgovini trebao bi biti dostupan u razumnom roku),
 • uvjeti isporuke proizvoda ili izvršenja usluge (način rada, mjesto i datum isporuke),
 • Sve cijene moraju biti jasno i nedvosmisleno definirane i dodatni troškovi moraju biti prikazani,ili već uključuju poreze i troškove prijevoza,
 • način plaćanja i dostave,
 • vrijeme valjanosti ponude,
 • razdoblje unutar kojeg je moguće odustati od ugovora i uvjeti za povlačenje, i koliko kupca dođe vračanje proizvoda,
 • pojašnjenje procesa o pritužbi uključujući pojedinosti o kontakt osobi ili odjelu za kontakte s kupcima

Ponuda proizvoda

Zbog poslovanja putem interneta, ponuda online trgovine ažurira se u mijenja često i brzo.
Cijene su prikazane kao redovne cijene i cijene online. Redovne cijene općenito su prodajne cijene proizvođača ili uvoznika, odnosno cijene koje oblikuje sam ponuđač.
U slučaju svih tiskanih proizvoda (pozivnica za vjenčanje, vjenčane zahvalnice, pozivnice za krštenje, pozivnice za obljetnice, zahvalnice za rođeno dijete, vjenčani meni i sjedeći red), osim za kupnju potrebno je ispuniti poseban obrazac u kojem odlučujete o boji, dizajnu, fontu i napišete željeni tekst. U roku od tri radna dana na Vaš mail stiže primjer kako biste pregledali tekst (u PDF formatu). Boja je simbolična. Postoji odstupanja u boji u odnosu na papir. Cijena uključuje jedan ispravak. Rok isporuke je 10 radnih dana od posljednje potvrde.


Načini plaćanja

Usluga nudi sljedeće načine plaćanja:

 • debitne kartice - Activa, Maestro, MasterCard, Visa i Visa Electron (u pripremi)
 • kroz transakcijski račun

Ponuđač je kupcu obvezan izdati račun.

Narudžbenica je u elektronskom oblikuspremljena na poslužitelju davatelja usluga.


Cijene

Internet cijena se odnosi na sve članove online trgovine. Član postaje svatko s registracijom u internet trgovinu. Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito napisano drugačije.
Cijene su važeće u vrijeme ispunjavanja narudžbenice i imaju unaprijed određenu vrijednost. Cijene vrijede u slučaju plaćanja putem navedenih metoda plaćanja pod uvjetima gore.

Unatoč naporima da se ažuriraju točni podaci, može se dogoditi da su informacije o cijeni netočne. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena rada promijenila tijekom obrade naloga, korisnicima će biti omogućeno ukidanje kupnje. Također će kupcima biti ponuđeno rješenje, koji će ići na obostrano zadovoljstvo.

Ugovor o kupnji između davatelja i kupca je sklopljen u u trenutku kada davatelj potvrdi narudžbu (kupac prima e-poštu o statusu Reda potvrđena). Od tog trenutka, sve cijene i ostale uvjete su fiksne i primjenjuju se na davatelja usluga, kao i potrošača.


Kreditne kartice

U slučaju plaćanja putem debitne ili kreditne kartice uvijeti su sljedeći:

 • obveznik (podaci u profilu ) mora biti ista osoba ili firma koja je vlasnik kartice,
 • nakon izdavanja narudžbe ne može mijenjati sadržaj narudžbe ili konačni iznos ugovora, osim u posebnim slučajevima, koje odredi davatelj usluge.

Pogreška, zamjene i povrat robe

Potrošač u tom poglavlju je kupac (fizička osoba) koji stječe ili koristiti proizvode za druge svrhe izvan svoje trgovine ili djelatnosti. U nastavku "kupac" potrošać.
 
Zbog svoje prirode proizvoda, naručenih putem portal www.weddingshop.hr, nemaju pravu za naknadu u skladu s zakonom o zaščiti potrošača. Ova se odredba ne primjenjuje u slučaju pogreške ili pogrešne isporuke robe.
 
Ako se isporučeni proizvod razlikuje od naručenog proizvoda , kupac ili potrošač vraća proizvod, a davatelj će ih u najkraćem roku zamjeniti i poslati. Usluga također obuhvaća troškove vraćanja isporučene robe. Prvobitno isporučene proizvode može se vratiti samo neotvorene u originalnom pakiranju.
 
Ako isporučeni proizvodi ne zadovoljavaju specifikacija naručenih proizvoda (isporuka neispravnog proizvoda), kupac mora obavijestiti davatelja usluga u roku od osam dana od dana primitka proizvoda. Ako se pogreška kroz normalne postupke pregleda nije primijetila (skriveni nedostaci), kupac mora obavijestio Moje Vjenčanje d.o.o. u roku od osam dana od dana pošiljke, inače gubi to pravo. Moje Vjenčanje d.o.o. nije odgovoran za pogreške, koje se javljaju šest mjeseci nakon što je proizvod izručen.

Moje Vjenčanje d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakve greške u sadržaju originalno zatvorenog proizvoda.
 
Potrošač ili kupac mora obavijest o pogrešci i tvrtki Moje Vjenčanje d.o.o. omogućiti da pregleda proizvod.

Potrošač ili kupac koji je pravovremeno obavjestio pogrešci, ima pravo dvije godine od obavijest o nevaljanosti proizvoda zahtijevati da:

 • eliminira nedostatak na proizvodu ili
 • povrat uplaćenog iznosa u odnosu na pogrešku ili
 • neispravan proizvod zamijenit novim proizvodom ili vratiti plaćen proizvod.

U svakom slučaju, potrošač ili. kupac ima pravo tražiti povrat sredstava od štete posebice nvračanje materijalnih troškovi, zamjena proizvodi, rad, prijenos i prijevoz proizvoda koji proizlaze iz izvršavanja svojih obveza iz prethodnog stavka.


Garancija

Proizvodi imaju garanciju, ako je tako navedeno na jamstvu ili računu. Garancija vrijedi po uputama na garancijskom listu, te uz predočenje računa. Uvjeti jamstva su navedeni na garancijskom listu ili na računu.

Informacije o jamstvu nalaze se na stranici proizvoda. Ako nema informacije o jamstvu, proizvod nema jamstva ili potraživanje nije trenutno poznato. U tom slučaju, kupac može kontaktirati ponuđača koji će osigurati pravovremene informacije.


Dostava

Roba naručena do 15:00 sati će biti poslana u roku od 7 radna dana nakon ispunjavanja narudžbenice (sukladno odredbama o isporuci, u slučaju da je roba na zalihi). U slučaju svih tiskanih proizvoda (pozivnica za vjenčanje, vjenčannih zahvalnica, pozivnice za krštenje, pozivnice za obljetnice, zahvalnice za rođeno dijete, vjenčani meni i kartice s imenima), dobavljač zadržava pravo na isporuku proizvoda u roku od deset radnih dana od primitka narudžbenice. Kupac dobiva tekst na mail radi provjere.

Ako dobavljač nije mogućnosti ispuniti svoje obveze, jer roba nije dostupna, obavijestiti će o tome kupca. Naručeni proizvodi će biti isporučen ovisno o izboru kupca. Troškove dostave se računaju po cjeniku dostave.

V primeru, ko ponudnik pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Isporuka će biti izvršena na adresu koju je korisnik naznačeno u registraciji ili narudžbenicu. U slučaju da u vrijeme isporuke nitko nije na adresi, dostavljač će ostaviti obavijest o dolasku pošiljke.


Sigurnost

Vlasnik online trgovine je:

Moje Vjenčanje d.o.o.
M. K. Kozulić 1
51000 Rijeka
OIB 17311230073
T: 098 964 48 34

Moje Vjenčanje d.o.o. se obvezuje zaštiti Vašu privatnost i razvija tehnologiju kojom će omogućiti sigurnije online iskustvo. Ova Izjava o privatnosti odnosi se na on line trgovinu Moje Vjenčanje d.o.o. Za korištenja online trgovine suglasni ste s načinom upotrebe podataka opisanih u ovoj izjavi.


Pristanak

Registracijom na on-line dućan slažete se da je tvrtka prikuplja informacije na način i za namjene opisane u ovoj izjavi.


Prikupljanje osobnih podataka


Registracija

Za kupovinu u online trgovini, korisnik se mora registrirati. Prilikom registracije korisnik mora ispuniti osobne podatke ili podatke o pravnoj osobi. Korisnik mora popuniti osobne podatke o računu, informacije o naplati i informacije o dostavi.


Podaci za osobni račun

 • Ime(*)
 • Prezime(*)
 • E-Mail (*) (adresa mora biti točna jer ćete na nju dobivati podatke o registraciji. Tu možete promijeniti lozinku ukoliko je zaboravite)
 • Lozinka(*) (Izmislite sami . Radi zaštite podataka, neka lozinka ima brojeve i slova)
 • Ponovite lozinku(*)
 • Telefon(*)
 • ID št.za PDV
 • Slanje e-pošte(*) (Označite želite li dobivati informacije o proizvodima i novosti,…)

Informacije o plaćanju

 • Ime(*)
 • Prezime(*)
 • Telefon(*)
 • Tvrtka ili poduzeće
 • Vrsta adrese
 • Adresa 1(*)
 • Adresa 2
 • Stanovanje
 • Grad(*)
 • Država(*)
 • Županija(*)
 • Poštanski broj(*)

Dostava podataka

Polja su istia kao kod podataka o naplati.Podatke za dostavu možete unijeti drugačije, ali može označiti da želite koristiti iste podatke kao i podatke za plačanje.

Web trgovina može automatski odabrati informacije o hardveru i softveru na vašem računalu. Te informacije mogu uključivati: vašu IP adresu, vrstu preglednika, imena domena, vrijeme pristupa i adrese web stranica, koje ste posjetili na našoj online trgovine. Moje Vjenčanje d.o.o. te informacije koristi isključivo za pružanje opće statistike u pogledu korištenja on line trgovine.


Promjena osobnih podataka

Korisnik uvijek možete promijeniti svoje osobne podatke, adresu dostave te adresu za plaćanje. Da biste to učinili, prijavite se na online trgovine i odaberite "Moj korisnički račun".


Korištenje osobnih podataka

Moje Vjenčanje d.o.o. prikuplja podatke o online trgovini kako bi se osiguralo pravilno funkcioniranje online trgovine i pružanje potrebne usluge. Moje Vjenčanje d.o.o. može koristiti vaše podatke za sljedeće namjene:

 • unutarnje istraživanje tržišta
 • obaviještavanje kupaca o kretanjima u online trgovini
 • informiranje kupaca o novim kretanjima koji utječu na Vaše proizvode ili usluge koje nudi Moje Vjenčanje d.o.o.

Pravila o privatnosti

Web trgovina se obvezuje zaštiti vaše osobnie podatake u skladu s zakonom o zaštiti osobnih podataka. Vaši podaci će se koristiti samo za interne potrebe poduzeća Moje Vjenčanje d.o.o. i neće biti dan na uvid trećim osobama.

Dobavljač se obvezuje trajno zaštiti sve Vaše osobne korisničke podatke. Dobavljač će koristiti osobne podatke isključivo za ispunjenje narudžbenice (slanje informativnog materijala, ponude, fakture) i druge potrebne komunikacije. Korisnički podaci ni u kojem slučaju neće biti predani neovlaštenim osobama. Radi zaštite osobnih podataka također je odgovoran korisnik na način da se osigura sigurnosno korisničko ime i lozinka.


Korištenje kolačića

Kolačići su tekstualne datoteke koje se nalaze na vašem računalu za učitavanje web server. Kolačići ne sadrže nikakve podatke koji bi mogli odrediti identitet. Pomoću kolačića server zna da ste se vratili u dućan.
Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće. Ako ih želite ili ne želite spremiti i želite biti obavješteni da ste prijavljeni,možete podesiti postavke preglednika.


Odgovornost

Moje Vjenčanje d.o.o. nije odgovoran za poremećaj u protoku usluga koje proizlaze iz ponašanja korisnika (npr. računalne viruse), ili npr. gubitak internet.


Komunikacija

Korisnici usluga će biti kontaktirani putem komunikacije na daljinu samo ako korisnik to dozvoli. Korisnik može navesti u zahtjevu procesu.

Oglasna elektronska pošta će sadržavati sljedeće elemente:

 • jasno i nedvosmisleno će biti označena kao reklama,
 • pošiljatelj će biti jasno viđen,
 • različitih akcije, promocije i druge marketinške tehnike, bit će označene kao takve. Također će navedeni uvjeti sudjelovanja u njima,
 • biti jasno izneseni na takav način da se može odjaviti primanje reklama i ukoliko,
 • korisnik ne želi neće primati reklamne poruke, dobavljač će to poštovati.

Dužnost odgovornosti

Dobavljač se trudi kako bi se osigurala ažurnost i točnost informacija objavljenih na svojim stranicama. Unatoč tome, svojstva proizvoda, vrijeme isporuke ili cijene , mogu se promijeniti tako brzo da dobavljač ne uspije ispraviti podatke na Internetu pravovremeno. U tom slučaju će kupac biti obaviješten o promjenama i omogućiti ga da odustane od ugovora ili zamijeniti naručeni proizvod.
Dobavljač nije odgovoran za mišljenja o proizvodima napisanih od strane posjetitelja. Ponuditelj će prije objavljivanja mišljenja pregledati i odbiti one koji sadrže očite neistine, zabludu ali su uvredljive. Dobavljač nije odgovoran za informacije i mišljenja i oslobođen je bilo kakve odgovornosti koje proizlaze iz podataka u dokumentima.

Iako dobavljač nastoji pružiti točne slike o prodajim artiklima, sve fotografije snimljene su simbolički. Fotografije ne jamče svojstva proizvoda.


Pritužbe i sporovi

Moje Vjenčanje d.o.o. poštuje postojeće zakone o zaštiti potrošača. Trudi se i također radi na tome da ispuni svoju dužnost uspostavljanja učinkovitog sustava za rješavanje prigovora i odredio je osobu koju, u slučaju problema, kupac može kontaktirati telefonom ili putem e-maila. Postupak za podnošenje žalbi je dostupan na web stranici, jednostavan za korištenje i povjerljiv.

Dobavljač potvrđuje, u roku od pet radnih dana , da je primio pritužbu i javiti će kupcu koliko dugo će se raspravljati i informirani o proceduri.

Dobavljač je svjestan osnovne značajke potrošačkog spora, što se tiče sudskih sporova, te njegoveasimetrije između ekonomske vrijednosti zahtjeva i troškova nastalih u rješavanju spora. To je jedna od glavnih prepreka za kupca da ne pokrene postupak pred sudom. Dakle, dobavljač traži najbolji način za rješavanje bilo kakvih nesuglasica mirnim putem.

Na početak

Kontaktirajte nas

Info telefon:
098 964 48 34

E-pošta:

Prijava na E-novosti

Želite primati najnovije informacije i vijesti?
Prijavite se za e-novosti vjenčane trgovine...

Prijavi se na e-novice