Košarica za kupovinu
0 stavki u košarici
Ukupno: 0,00 kn
U košarico

Mogućnost vračanja robe

Pogreške, zamjena, povrat proizvoda

Potrošač u ovom poglavlju je onaj kupac (fizička osoba) koji stječe ili koristiti proizvode za druge svrhe izvan svoje trgovine ili struke. U ostalim dijelovima pojmova "kupca" račun kupca i potrošača.

Ako se isporučena roba razlikuju od naručenog proizvoda ( dostavljen krivi proizvod), kupcu ili potrošaču proizvod se vraća. Usluga također obuhvaća troškove vraćanja izvorne isporučene robe. Isporučeni proizvodi mogu se vratiti samo u originalnom pakiranju.

Ako isporučeni proizvodi ne zadovoljavaju svojstva ili specifikaciju naručenih proizvoda (isporuka neispravnih proizvoda), kupac mora obavijestiti davatelja usluga u roku od osam dana od dana primitka proizvoda. Ako se pogreška kroz normalne postupke pregleda od stjecanja nije primijetio (skriveni nedostaci), kupac je obavijestio o svojoj tvrtki vidi doo u roku od osam dana od dana defekt primijetio na njegovo pravo. Moje Vjenčanje d.o.o. nije odgovoran za pogreške, koje se javljaju nakon šest mjeseci proteklo od proizvod je napravio.

Potrošača ili kupac mora u obavijest o pogrešci opisati pogrešku i omogućiti Moje Vjenčanje d.o.o. da pregledati stvar.

Potrošač ili kupac koji je pravovremeno i ispravno obavjestio o pogrešci, ima pravo u dvije godine od slanja obavijest o pogrešci zahtijevati da:

  • se nedostatak na proizvodu ukoloni, ili
  • na povrat uplaćenog iznosa u odnosu na pokrešku, ili
  • neispravan proizvod zamijeniti novim proizvodom ili
  • se vraća plaćeni iznos.

U svakom slučaju potrošač ili kupac ima pravo tražiti povrat sredstava od dobavljača, zamjena proizvoda, prijenos i prijevoz proizvoda koji proizlaze iz obveza iz prethodne stavke.

Garancija

Proizvodi imaju garanciju ako je tako navedeno na jamstvo ili računu. Ovo jamstvo vrijedi po uputama na jamstvo, uz predočenje računa. Uvjeti jamstva su navedeni na jamstvu ili na računu.

Informacije o jamstvu također možete naći na popisu na stranici s prezentacije proizvoda. Ako nema informacije o jamstvu, proizvod nema jamstva ili potraživanje nije trenutno poznato. U tom slučaju, kupac može kontaktirati dobavljača koji će osigurati pravovremene informacije.

Kontaktirajte nas

Info telefon:
098 964 48 34

E-pošta:

Prijava na E-novosti

Želite primati najnovije informacije i vijesti?
Prijavite se za e-novosti vjenčane trgovine...

Prijavi se na e-novice