Košarica za kupovinu
0 stavki u košarici
Ukupno: 0,00 kn
U košarico

Plaćanja

Načini plaćanja

Dobavljač Vam nudi sljedeće načine plaćanja:

Dobavljač je obvezan izdati račun za kupca u trajnom nalogu.

Kupnja sporazumom (narudžbenica) je u elektronskom obliku pohranjena na poslužitelju dobavljača.


Plačanje po predračunu

Ako odaberete plaćanje po predračunu naručenu robu ćete platiti platnim nalogom BN 02. Plaćanje možete najlakše i najbrže izvesti u online bankarstvom ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti u Hrvatskoj.

Za plaćanje molimo da navedete sljedeće podatke:

  • Svrha uplate: Narudžba u online trgovini
  • Naziv: Moje Vjenčanje d.o.o.
  • Ulica: M. K. Kozulić 1
  • Pošta: 51000 Rijeka
  • Žiro račun: 2402006 – 1100448711Kreditne kartice

U slučaju plaćanja putem debitne ili kreditne kartice vrijede sljedeći uvjeti:

Za plaćanje kreditnom karticom:

  • obveznik (podaci u profilu kkupca) mora biti ista osoba ili organizacija koja je vlasnik kartice,
  • nakon potvrde narudžbenice ne može se mijenjati sadržaju iste, kao ni konačni iznos, osim u posebnim slučajevima, koje utvrdi dobavljač.

U našoj trgovini nudimo mogućnost plaćanja karticama s Activa, Maestro, Master Card, Visa i Visa Electron.

Proces plaćanja karticom:

  • 1. korak: unesite broj kartice
  • 2. korak: unos valjanosti kartice. U slučaju da to zahtijeva kartica (s karticom Master Card i Visa) potreban je unos sigurnosnog koda Vaše kartice. Ako koristite Visa ili Mastercard, ovo je 3-znamenkasti broj s desne strane vaš broj kartice (poleđini kartice)
  • 3. korak: U slučaju da je politika banke gdje imate karticu (npr. Nova KBM) takva da zahtijeva još jedan kôd (8 - znamenkasti kod), otvorit će se novi prozor uz pomoć čip kartice i OTP čitač dobiti potrebne 8 - znamenkasti kod.

U slučaju da politika banke različite jednostavno slijedite upute koje Vam daje online trgovina na kartice plaćanja (online shopping vas voditi kroz korake na kartici).


Plaćanje pouzećem

Naručene proizvode možete platiti pouzećem prilikom dotave na vašu adresu ili na adresu koju ste naveli u narudžbenici. Troškovi dostave i konačni iznos navedeni su u ugovoru. Proizvode s tiskom nije moguće platiti pouzećem.


Cijene

Online cijena se odnosi na sve članove online trgovine. Postanite član upisom u on line trgovini.

Sve cijene uključuju PDV, osim ako nije izričito pisano drugačije. Cijene su važeće u vrijeme dodjele ugovora i imaju unaprijed određen snagu. Cijene vrijede u slučaju plaćanja putem navedenih metoda plaćanja pod uvjetima gore.

Unatoč naporima kako bi se osigurale točne informacije, može se dogoditi da su informacije o cijeni krive. U tom slučaju, ili u slučaju da se cijena rada promijenila tijekom obrade narudžbenice, usluga će korisnicima omogućiti ukidanje kupnje, ali će također ponuditi rješenja za kupca, koji će ići na obostrano zadovoljstvo.

Ugovor o kupnji između davatelja i kupca je sklopljenaje u trenutku kada dobavljač potvrđuje narudžbenicu (kupac prima e-poštu narudžbenica potvrđena). Od tog trenutka, sve cijene i ostali uvjeti su fiksni i primjenjuju se na davatelja usluga i potrošača.

Na početak

Kontaktirajte nas

Info telefon:
098 964 48 34

E-pošta:

Prijava na E-novosti

Želite primati najnovije informacije i vijesti?
Prijavite se za e-novosti vjenčane trgovine...

Prijavi se na e-novice