Košarica za kupovinu
0 stavki u košarici
Ukupno: 0,00 kn
U košarico

O Vjenčanoj trgovini


Odlučili ste se za najljepši korak u životu i želimo Vam biti u najvećoj mogućoj pomoći, stoga Vam predstavljamo PRVU vjenčanu trgovinu kod nas, gdje na jednom mjestu možete naći sve što Vam treba za dan iz snova.

Ukoliko zbog natrpanog rasporeda ili velike udaljenosti nemate vremena za obilaženje salona i trgovina specijaliziranih za vjenčanja, otkrijte čari vjenčanog planiranja i kupovanja sitnica. U našoj trgovini možete pronaći detalj ili ideju koju ste možda previdjeli zbog dugih priprema.

Osim svih nužnih vjenčanih proizvoda nastojimo nuditi i niz ideja i inovacija iz inozemstva, a kod nas još ih nije moguće pronaći. Među PRVIMA u Hrvatskoj nudimo on-line naručivanja papirne galanterije (vjenčane pozivnice, zahvalnice, kartice s imenima, vjenčani meni, pozivnice za krštenje...), i to putem posebnog obrasca koji znatno smanjuje dugotrajnu razmjenu e-pošte ili obilazak salona za vjenčanja. I najbolje od svega - trgovina je otvorena 24 sata dnevno, svaki dan u godini, pa nedostatak vremena ne može biti izgovor. Posebnost trgovine je i ta da  sve konfete, zahvalnice i reveri izrađujemo ručno.


Da ne duljimo s našom pričom, započnite s nama svoju najljepšu vjenčanu priču.


Kontaktirajte nas

Info telefon:
098 964 48 34

E-pošta:

Prijava na E-novosti

Želite primati najnovije informacije i vijesti?
Prijavite se za e-novosti vjenčane trgovine...

Prijavi se na e-novice